divendres, 16 de març del 2018

Vocació a la Parròquia

Aquest diumenge és el dia del Seminari, ja que el dia 19 de març és Sant Josep, patró dels seminaristes. A les parròquies de Sant Antoni Abat i Santa Maria de la Geltrú, hi estem dos seminaristes: el Josep, i el Xavi. El Josep fa primer de filosofia, i el Xavi quart de teologia.

Durant la setmana vivim al Seminari Conciliar de Barcelona, on estudiem i vivim en comunitat amb els altres companys de les diòcesis de Barcelona i Sant Feliu de Llobregat. El cap de setmana venim a Vilanova i la Geltrú, on col·laborem pastoralment a les dues parròquies. D'entre les nostres tasques, participem de la catequesi de comunió, els grups de joves, les celebracions litúrgiques, ...


A part de les moltes activitats, és molt enriquidora la vida compartida. Tant a la rectoria, amb Mn. Pere, amb qui convivim, comentem el nostre procés, preguem, ... És també un goig poder compartir la vida amb tots els membres de la comunitat parroquial i de la ciutat.

Per a un seminarista, la parròquia és un lloc privilegiat per al discerniment, i per gaudir de la vocació. Avui, és una bona ocasió per saludar-vos i agrair-vos el vostre acompanyament en aquest procés de formació que ens portarà d'aquí a uns anys ser capellans per al servei de l'Església diocesana.

Xavier Montané i Josep Sellarés

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall