divendres, 3 de novembre del 2017

concediu-nos la vostra gràcia

PREGÀRIA


Senyor, concediu-nos la vostra gràcia.
Feu que no es vegi tant lluny el dia en què es compleixin les millors esperances, els desigs que vós mateix inspireu, la pau joiosa i captivadora, la justícia neta i purificadora, el desenvolupament solidari i sense excepcions, la llibertat sense retalls ni pedaços, el respecte als drets humans.

Doneu prudència i saviesa als governants i doteu-los de l'esperit de justícia perquè guiïn els pobles d'aquest món cap a la pau i defensin els interessos dels més pobres i dèbils.
I que nosaltres siguem més per a tothom oïda atenta i sol·lícita, i cor obert i fraternal, veu del silenci de tants i braç de la seva debilitat, presència solidària i alliberadora.

Que el nostre cor no se'ns torni mai ressentit, dur, calculador o fred.
Que els nostres afanys no ens facin servils o aduladors.
Que les violències no ens tornin més agressius i desconfiats.
Que les seguretats, fetes absoluts no ens tornin instal·lats i porucs.
Que siguem llum en la foscor, sal en la insipiesa del nostre món sofisticat i violent.

Ajudeu-nos a ser portadors de pau i de bé a la família i entre els qui compartim la vida, el treball o el veïnatge. I fem possible la pau; evitant enutjaments i desavinences, fent les paus, desarmant la ment i el cor de tota ira i venjança, essent pacífics, intentant el diàleg, lluitant per les causes justes, atorgant perdó i sabent demanar-ne sempre que calgui.


Parenostre...

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall