dissabte, 20 de gener del 2018

Setmana de pregària per la unitat de cristians

Agenda setmanal
del 22 al 28 de gener de 2018

AMICRET

Aquest dilluns, dia 22 de gener, reunió de la junta d’Amicret a ¼ de 9 de la nit a la rectoria. 

VOLUNTARIS DE CARITAS

El 25 i 26 de gener, pel matí a la parròquia de St. Joan, curs de formació per a Voluntaris de Caritas.
Més informació: 607021839 / Curs d'Iniciació al Voluntariat a Vilanova i la Geltrú

SETMANA DE PREGÀRIA PER LA UNITAT DELS CRISTIANS

El Papa Francesc digué aquestes paraules: La unitat no vindrà com un miracle final, la unitat ve en el camí que hem de fer junts, la crea l'Esperit Sant en el camí, si nosaltres no treballem en tantes coses que podem fer pel poble de Déu, la unitat no vindrà. Aquesta es fa en el camí, a cada pas. No la fem nosaltres, la fa l'Esperit Sant. 

En aquesta SETMANA DE PREGÀRIA PER LA UNITAT DELS CRISTIANS ens unim a tots els cristians de les diverses esglésies i confessions que preguen, en obediència al manament de Jesús: "Que tots siguem u" per la unitat de totes les Esglésies per a la glòria de Déu i per un testimoni més creïble de l'Evangeli. 

Reconeixem la necessitat que tenim d'aprendre els uns dels altres i d'unir-nos en la mateixa missió d'anunciar l'Evangeli del Crist. Tinguem la humilitat de pregar junts i de treballar junts. Alegrem-nos de la fe de tots i unànimes estimem-nos amb caritat de germans. El lema mundial de l'octavari d'aquest any és "La vostra dreta, Senyor, és gloriosa i forta". La mà del Senyor és l'Esperit Sant, demanem, que es manifesti gloriosa i forta, creant en nosaltres el desig ardent de la unitat i el porti a la plenitud. 

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall