dissabte, 13 de gener del 2018

Veieren on s’allotjava Jesús i es quedaren amb ell

DIUMENGE II de DURANT L’ANY

14 gener 2018

Tots nosaltres pensem que coneixem Jesús. Però, sense una pregària sincera, confiada, no coneixeré realment qui és. Potser en sabré moltes coses, però no el coneixeré íntimament: m'hauré quedat a l'exterior d'Ell. 

I llavors, difícilment sabré identificar la seva veu, quan em cridi a col·laborar-hi. És el mateix que li passava, al principi, a Samuel, que no sabia distingir la veu del Senyor. 

Dins nostre ressonen moltes veus: la de les excuses, la de la meva veritat, la última ideologia, els costums, la d’un amic, la de la majoria, de l'autosuficiència, de la mandra, de la por ... la de la televisió, del consumisme, la de dominar... I també, evidentment, la veu del Senyor. Com sabré quina d'aquestes veus és realment la de Jesús? 

Una veu només se'ns fa familiar, i la sabem distingir de les altres, quan l'hem sentit moltes vegades. Si llegeixo sovint les Escriptures.. si faig pregària... És en aquests llocs, principalment, on em parla el Senyor, i on podré  aprendre a identificar la seva veu.  Tant de bo trobem el moment per respondre com Samuel: "Parleu, Senyor, que el vostre servent us escolta". Perquè si escoltem la seva veu, la nostra vida serà diferent.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall