dissabte, 7 d’abril del 2018

PREGA-CÓRRER

(PASSEJA-PREGA)

Pregar en diferents moments. Pregar en la intimitat. Pregar en companyia. Pregar mentre passeges per la ciutat. Pregar mentre gaudeixes de la natura. Pregar en comunitat.... . Hi ha tantes, diverses i diferents maneres de pregar, d’adreçar-nos a Déu, que a vegades ho fem en aquells moments més quotidians de la nostra vida.

Doncs més o menys així  ha sorgit aquesta activitat del prega-córrer, amb l’adaptació del prega-passeja. Fent una activitat més o menys quotidiana, com és l’anar a córrer (o passejar) per la muntanya, prop del mar, al costat de la platja,..., donant gràcies a Déu per la natura i per tot allò que ens ha donat, vam pensar que podríem aprofitar-ho per fer una pregària a la natura.


L’objectiu d’aquesta activitat no és altra que compartir una estona de pregària a la natura en companyia i de forma distesa, fent un petit recorregut o bé corrent o caminant. Vam començar el passat dissabte 24 de març i hem seguit algun dels dies de setmana santa, anat a la Masia en Cabanyes (fins al Pi Gros), i també a la zona dels colls, pregant a la vora del mar.

Aquells o aquelles que estigueu interessats poseu-vos en contacte amb la Susanna Igual de la parròquia de Sant Antoni. És una activitat oberta a tothom.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall