dijous, 12 de maig del 2016

Comunicat de Càritas sobre la Crisi dels Refugiats (5)


Des de Càritas ens fan arribar un nou comunicat amb les últimes informacions que s'han anat rebent referents a la situació actual de la crisis dels refugiats. L'acord entre la UE i Turquia, suposa una decisió sense precedents, que significa una vulneració clara dels drets i la llibertat de les persones: Aquest fet ha mobilitzat una part important de l'Església i de la resta de la societat, per denunciar aquesta situació.


  • Les entitats d'acció social de l'Església que treballen amb refugiats i migrants -caritas, CONFER, el Sector Social de la Companyia de Jesús i Justícia i Pau- Van enviar, el passat 3 de maig, una carta als eurodiputats espanyols, denunciant l'acord entre la UE i Turquia, la vulneració dels drets que significa i el fet de que no s'hagi debatut en el Parlament Europeu.
    [Descàrrega]
  • El parlament de Catalunya, va aprovar el passat 5 de maig una moció, en que es comprometia a acollir un mínim de 4.500 persones refugiades en els propers dos anys, així com denunciava la vulneració dels drets humans que suposa
    [Descàrrega]
  • Cáritas Española, ha fet públic  un nou informe, sobre la situació de la Frontera Est.
    [Descàrrega]
  • El passat mes de març, els Bisbes Catalans, van fer pública una nota sobre l'acollida als refugiats.
    [Llegir nota]

   

Us recomanem que obriu els diferents enllaços que us adjuntem al final del comunicat, on podreu trobar més informació de la situació actual i de la resposta de Càritas i de les entitats d'Església davant d'aquesta situació.
  
Si teniu alguna proposta, necessiteu més informació, voleu posar en comú alguna iniciativa, etc..., o voleu realitzar alguna acció us demanem que ens en pugueu informar, per poder mantenir aquesta coordinació, donar-vos el suport necessari i fer-ne difusió.
  
 Telf: 93 652 57 70
 Mail:  secretaria@caritassantfeliu.cat
 Núm. de compte:  ES65-2100-5000-58-0200042738
  
  
 Informacions i materials de sensibilització





Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall