dimecres, 25 d’octubre del 2017

Músiques del Retaule

1er Cicle de Música Sacra

Associació d'Amics del Retaule de Santa Maria de la Geltrú

Tenim el goig de comunicar-vos que l’Associació d’Amics del Retaule de Santa Maria de la Geltrú (AMICRET) ha organitzat la primera edició de Músiques del Retaule, sota la direcció artística d’Isabel Pla, professora de l’Escola Conservatori de Música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú. Es tracta d’un cicle de tres concerts de música religiosa que tindran lloc a l’església de la Geltrú els tres primers dissabtes de novembre a les 20:30.


El 4 de novembre 
EL COR AUDITEXAUDI,
dirigit per Paloma Báscones i amb Santi Figueras a la viola de mà, interpretarà el cantoral de l’ofici d’Epifania de l’Arxiu del monestir de Sant Pere de les Puel•les, una obra coral del segle XVI de gran bellesa.

L’11 de novembre el cicle comptarà amb la presència del 
COR DE CAMBRA FRANCESC VALLS
que, sota la direcció de Pere Lluís Biosca, interpretarà música sacra a capella des del Llibre vermell de Montserrat (finals del segle XIV) fins al segle XX.

Tancarà  aquesta primera edició, el 18 de novembre
LA COBLA DE MINISTRERS DE LA CIUTAT DE TARRAGONA,
Associació d'Amics del Retaule de Santa Maria de la Geltrú
que va començar la seva activitat ara fa quinze anys i que ens oferirà un variat repertori de música sacra. 

Amb aquests actes AMICRET comença a donar forma al seu objectiu de promocionar els valors culturals, històrics i espirituals inherents al retaule d’estil barroc que presideix l’altar major de la nostra Parròquia. 

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall