divendres, 6 d’octubre del 2017

La No Violència

Tot és qüestió de nivells de consciència.

Hawkins aporta la seva investigació i l’experiència personal de la seva evolució espiritual. Té autoritat moral per dir que els nivells de consciència de la por, l’odi, l’orgull, la culpa, el sofriment, la no vàlua, etc., són nivells de l’ego; l’ego sempre es mou per la força. 
En canvi els nivells del coratge, la neutralitat, la voluntat espiritual, la raó, l’acceptació, l’amor, l’amor incondicional, l’alegria, la pau, són els nivells de l’esperit. L’esperit es mou pel poder de l’honestedat, la integritat, la veritat, la humilitat, la no violència. 

La no violència pertany al nivell de consciència del “poder espiritual”, mentre que la violència sempre es mou en el nivell de consciència de la “força”. La por és l’expressió de la feblesa. La por desencadena la força de la violència.


Per ser concret: Com viure del “poder de l’esperit”? 


  • Pots repetir-te aquests pensaments:“Escullo ser tolerant, benigne, indulgent i compassiu, estimant incondicionalment tota vida en totes les seves expressions, incloent-me a mi mateix. Em centro en el servei desinteressat i en oferir amor, consideració i respecte a tota criatura”.“Sempre hi ha una resposta i una solució de l’esperit. L’esperit obre un camí i busca una solució a qualsevol situació on sembla que no hi és. L’amor, la pau, l’harmonia funcionen permanentment en tot allò que em proposo i que ens proposem”.
  • “Desitjo el bé més elevat a tots els que es troben en el nivell de consciència de la por, l’odi, la violència. Humilment demano discerniment per jo sortir-ne i viure en el nivell de consciència de l’esperit”.
  • “Cap problema pot ser resolt en el mateix nivell de consciència en què s’ha creat”. (Albert Einstein)
  • “El nivell de consciència de l’esperit ho sana tot, ho arregla tot, ho transforma tot, ho vitalitza tot, ho omple tot, ho il·lumina tot, ho pacifica tot, ho vivifica tot, ho energetitza tot, ho abraça tot, ho purifica tot, ho perdona tot, ho sosté, ho soluciona tot, ho acull tot, ho beneeix tot, ho estima tot. I tot és tothom, incloent-me jo”. (jmb)
Pensament i sentiments d’aquest tipus, desplacen l’energia negativa. Utilitza els teus. Si ens ho proposem, entre tots podem generar tota l’energia positiva que necessitem pels propers esdeveniments.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall