dissabte, 12 de novembre del 2016

...us guanyareu per sempre la vostra vida!

diumenge XXXIII durant l'any
13 de novembre de 2016

En tota vida humana hi ha dificultats, i el fet de tenir fe no ens en dispensa pas. En això som com tothom. 

Però la nostra actitud, com a deixebles de Jesús, sí que ha de ser diferent. Ell ens ha dit: «Serà una ocasió de donar testimoni». 

És en els moments difícils, quan cada u dóna la talla de sí mateix i quan es posa de manifest la sinceritat de la nostra fe i confiança en el Senyor. Quan, humanament parlant, tot ens va bé, segurament no hi ha gaires diferències externes entre els creients i aquells que no ho són. 


És en els moments de foscor quan hem de demostrar que som homes i dones de fe. És en els moments de desànim, quan se'ns enfonsen les seguretats humanes, que hem de demostrar que som homes i dones d'esperança. 

I és en els moments d'enfrontaments, que hem de demostrar que som homes i dones que no guardem rancor per ningú. Això sí que és donar testimoni. 

I no tinguem por: enfrontem-nos amb les dificultats ben convençuts que portem dins la força del Senyor que ens dóna la seguretat de la victòria final. «Sofrint amb constància, us guanyareu per sempre la vostra vida» -ens ha dit Jesús. Ens ho hem de creure.   

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall