dijous, 2 de juny del 2016

Solemnitat del Sagrat Cor de Jesús

 
La celebració del Sagrat Cor de Jesús és ben agosarada: ens convida a penetrar en el cor de la persona de Jesús, és a dir, en el seu nucli vital, per descobrir i contemplar quina és la força que l'anima. 
 
I no hi trobem altra cosa que l'amor. Però no un amor com els nostres amors humans, fets de sentiments desordenats, interessats i volubles, que ens mouen a estimar els qui ens estimen o bé a estimar per a sentir-nos bons i satisfets de nosaltres mateixos. 

L'amor de Jesús és un amor sense interès i sense mesura. És l'amor del pastor que ho deixa tot per anar a la recerca de l'ovella perduda. És l'amor que no busca la pròpia satisfacció sinó que estima fins que li fa mal. És l'amor que fa el bé a aquell que no s'ho mereix. Amor gratuït, que no jutja. 

Les Escriptures ens parlen de Déu com d'un Pare bo que estima amb entranyes de mare. Per això trobem en Jesús, Fill de Déu, el Germà gran que dóna la vida pels germans petits. Tant de bo que nosaltres, animats per l'Esperit de Jesús, sapiguem gastar les nostres vides pels germans.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall