dimarts, 19 d’abril del 2016

#ConElPapaPorUcarina


Les paraules del papa Francesc el passat 3 d'abril, festivitat de la Divina Misericòrdia, han posat en marxa la campanya "Amb el Papa per Ucraïna" de part de la Conferència Episcopal Espanyola, al costat de CONFER, Mans Unides, Càritas  i Ajuda a l'Església Necessitada, per conscienciar sobre la situació d'Ucraïna i afavorir la col·lecta que es realitzarà a les parròquies d'Espanya aquest diumenge  24 d'abril.


Recollim aquí la petició que ha llançat el Papa, abans de la pregària del Regina Coeli a la Plaça de Sant Pere del Vaticà, el passat 3 d'abril:

"En aquest dia, que és com el cor de l'Any Sant de la Misericòrdia, el meu pensament es dirigeix a totes les poblacions que tenen més set de reconciliació i de pau. Penso en particular en el drama, aquí a Europa, de qui pateix les conseqüències de la violència a Ucraïna (...) A més d'acompanyar-los amb la meva constant record i amb la meva pregària, he sentit la necessitat de promoure una ajuda humanitària per a ells. Amb aquesta finalitat es realitzarà una col·lecta especial en totes les esglésies catòliques d'Europa, el proper diumenge 24 d'abril. Convido els fidels a unir-se a aquesta iniciativa amb una generosa contribució. Aquest gest de caritat, a més d'alleujar els sofriments materials, vol expressar la meva personal proximitat i solidaritat i la de tota l'Església".

Més informació:


Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall