divendres, 13 de novembre del 2015

cel i terra passaran, però les meves paraules no passaran

No ens hem d'espantar si, de vegades, el cel se'ns enfosqueix i trontollen les coses en què confiàvem: la salut, la feina, els diners, el prestigi, les influències, les persones que ens envolten ... Tot això passa, però el Senyor, amb la seva força i amb la seva estimació, roman per sempre al costat nostre.
De què podem tenir por?
Ni ens hem d'angoixar perquè ens caiguin "fulles i flors" com en temps de tardor, és a dir, perquè tinguem fracassos i decepcions. És signe precursor de la primavera: renaixerem a una vida més plena. Trobarem un sentit més lluminós a la nostra vida. L'evangeli d'aquest diumenge ens ha de portar esperança. La Paraula del Senyor que ens estima, ens anuncia la destrucció de coses caduques, però també ens garanteix l'arribada de la seva salvació. I les seves paraules "no passaran" .


Lectures del proper diumenge

Diumenge XXXIV Jesucrist, Rei de tot el món
  • Daniel 7,13-14: La seva sobirania és eterna.
  • Apocalipsi 1,5-8: El sobirà ha fet de nosaltres una casa reial.
  • Joan 18,33-37: Teniu raó: jo sóc rei.

Agenda

CONSELL PASTORAL
Es reunirà aquest dijous, 19 de novembre, a les 9 de la nit a la sagristia

ACOSTA’T A L’EVANGELI
El proper diumenge 22, a les 11 de matí els coordinadors de cada grup ens reunirem a l’església per repartir les fitxes i explicar alguna novetat. Si us plau confirmeu la vostra assistència pel mail o comunicant-ho a algun dels organitzadors.

SANTA GERTRUDIS
També, aquest proper diumenge, en la missa de les 12 del migdia celebrarem la festa de la nostra copatrona. Al acabar la missa hi haurà el concertet amb diferents músics de la parròquia.



____________
imatge de portada extreta de pixbay

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall