diumenge, 22 de novembre del 2015

Teniu raó: jo sóc rei

Celebrar la festa de Jesucrist Rei de Tot el Món és una manera de fer-nos veure més clarament que tot el que hem anat dient al llarg de l'any, es fonamenta en Jesucrist. Ell és l'Alfa i l'Omega, el principi i el terme de tot. A Ell li ha estat donada la sobirania de totes les coses. Com recordeu, en el parenostre, demanem que: "Vingui a nosaltres el vostre Regne".

Expressem el desig que aquest Regne de Déu es faci present en la nostra vida i en el nostre món. Però, sabem realment què demanem?

Hauríem de ser conscients que allò que ens fa demanar Jesús és que Déu regni ens tots els àmbits de la nostra vida. En tots. Per exemple, en els nostres pensaments, en el nostre cor, en la nostra voluntat.

Així, allà on no nosaltres hi viuriem venjança, ira, desesper hi tingués l’oportunitat comprensió, templança, consol. En el fons serà intel·ligent compartir les regnes de la nostra vida amb el Crist..

Detall del Pantocràtor de Sant Climent de Taüll
Detall del Pantocràtor de Sant Climent de Taüll


Lectures del proper diumenge

Diumenge I d’Advent (nou any litúrgic C)
  • Jeremies 33,14-16: Faré néixer a David un plançó bo.
  • 1Tessalonicencs 3,12-4,2: Que el Senyor refermi els vostres cors.
  • Lluc 21,25-36: Molt aviat sereu alliberats.

Cristianisme i Justicia, n° 174

Jesús, simplement, anuncia l'amor increïble de Déu als Homes. La oració que ensenya ens invita a demanar l'arribada del Regnat de Déu, que és el triomf d'allò plenament humà: suport suficient per a tots i reconciliació entre les persones, la justícia i la pau, en una paraula..

J.I. González Faus 

Agenda

INTERMON VNG 20 ANYS

Aquest dijous a la tarda, a l’Orfeó Vilanoví, el Grup d’Intermón Vilanova celebrarà 20 anys de treball a la nostra ciutat. Per molts anys!!!

ACOSTA’T A L’EVANGELI 

Els grups ja s’han començat a reunir per compartir el ressò de l’evangeli en les seves vides. Per més informació demaneu-la al mail: acostatalevangeli@gmail.com, o a algun dels organitzadors.

SANTA GERTRUDIS 

-Ofici de la copatrona a les 12h
-Seguidament el concert en honor a la santa.



____________
imatge de portada extreta de pixbay

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall