divendres, 16 de març del 2018

TROBADA DE CATEQUISTES DE L’ARXIPRESTAT DEL GARRAF

El passat dissabte 10 de març a la tarda, ens vam tornar a trobar els i les catequistes de l’arxiprestat del Garraf a l’Orfeó Vilanoví, sota el lema “LA FE, ENCARA ESTÀ DE MODA? I JESÚS?” .

En aquesta ocasió vam comptar amb el testimoni d’en Jorge Picó, actor i director de teatre, voluntari de Càritas a Sant Feliu i, entre altres coses, col·laborador en el blog de Cristianisme i Justícia dels Jesuites de Barcelona. 
La cinquantena de persones que vam assistir, vam poder gaudir del testimoni del Jorge, de la seva pròpia experiència de la Fe, i la que ha anat copsant en el seu entorn, tant professional com personal. La xerrada va ser molt interessant i ens va donar una visió global de l’evolució de la fe al llarg dels temps, de les tendències, de les creences i com han anat passant de generació en generació fins a arribar als nens i nenes que tenim a les sessions de catequesi. Com influeix la fe en aquests nens i nenes? I les seves famílies? Sabem identificar a Jesús en els més petits?


Ens va ajudar a situar-nos i a entendre la diversitat de la societat i de les famílies que ens vénen a buscar a les parròquies. Què els oferim a la recerca que ells en fan? Com, des de la catequesi podem donar resposta i transmetre el missatge de l’evangeli. Com, des de la catequesi posem de “moda” a Jesús?
Va ser una tarda d’escoltar, de compartir, de buscar a Jesús en cada moment, de retrobar-nos els uns amb els altres i tancar la trobada amb la celebració de l’Eucaristia a Sant Antoni.
Serveixin aquestes línies per agrair la gran tasca a les catequistes i agrair al Jorge la seva disponibilitat.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall