dissabte, 12 de novembre del 2016

Convenis de Càritas amb l'Ajuntament i el Consell Comarcal


El passat dia 3 de novembre, es va renovar el conveni marc entre l'Institut Municipal d'Educació i Treball i Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú per tal que els alumnes del PFI Adaptat i del projecte Trànsit puguin realitzar pràctiques a l'Economat de Càritas.

Per altre banda, el mateix dijous, el Consell Comarcal del Garraf va signar el conveni de col·laboració amb Càritas, en el marc del Programa complementari de serveis socials bàsics, cohesió social i emergència energètica de la Diputació de Barcelona.

A partir d'aquí, Càritas desenvoluparà el projecte “Centres de distribució d’aliments a la comarca del Garraf”, amb l’objectiu de garantir un complement a l’alimentació bàsica de les famílies derivades dels serveis socials dels municipis de Vilanova i la Geltrú, Sitges i Cubelles, que es troben en una situació de vulnerabilitat.

Glòria Garcia, presidenta del Consell Comarcal del Garraf, amb Joan Torrents, director de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, Ramon Carbonell, coordinador de Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú, Antoni Marrugat, responsable de l'Economat, i membres d'entitats del tercer sector del Garraf.
Glòria Garcia, presidenta del Consell Comarcal del Garraf, amb Joan Torrents, director de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, Ramon Carbonell, coordinador de Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú, Antoni Marrugat, responsable de l'Economat, i membres d'entitats del tercer sector del Garraf.

Joan Torrents, director de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, amb Glòria Garcia, presidenta del Consell Comarcal del Garraf.
Joan Torrents, director de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, amb Glòria Garcia, presidenta del Consell Comarcal del Garraf.

Gisela Vargas, Regidora de Serveis Socials i Salut, Conxa Marquès, subdirectora de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, i Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, signant el conveni sala Pau Roig Estradé de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Gisela Vargas, Regidora de Serveis Socials i Salut, Conxa Marquès, subdirectora de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, i Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, signant el conveni sala Pau Roig Estradé de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Notícies completes:

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall