dijous, 8 de juny del 2017

Dóna la teva opinió pel Sínode

La delegació de pastoral juvenil com la vocacional entomen amb responsabilitat i alegria la coordinació del treball demanat pel Sínode dels Bisbes sobre el tema “els joves, la fe i el discerniment vocacional”.

Com vàreu rebre la setmana passada, us animem a donar la vostra opinió a través del següent qüestionari. Feu circular el link perquè la majoria de joves de les parròquies hi puguin dir la seva. No us preocupeu si no coneixeu la resposta de totes les preguntes!!

A part d'aquest qüestionari, en el qual hi pot participar tothom, es demana als agents de pastoral juvenil que enviïn bones pràctiques pastorals d'acompanyament i de discerniment presents a la realitat de cadascun d'ells. Per aquest s'ha habilitat un pdf específic. Cada experiència ha de quedar recollida en un full a on quedi reflectida la descripció de l'activitat o projecte, com es desenvolupa, l'anàlisi dels objectius, les intuïcions més interessants, i, finalment, una avaluació dels resultats assolits.

Us demanem que, siusplau, us reserveu la tarda del dia 2 de juliol perquè serà aquella tarda, a la Casa de l’Església, quan s’elaborarà l’Aportació diocesana al Sínode dels Bisbes... No hi falteu! Com a preparació per a la trobada us preguem que us llegiu el document preparatori.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall