dissabte, 31 de desembre del 2016

Solemnitat de la Mare de Déu

1 de gener de 2017
Cap d'Any

Ahir vam tancar un altre any de la nostra vida, un any que cadascú ha viscut a la seva manera, perquè no existeixen dues persones iguals. Aquest any, amb tots els seus esforços, sofrences, èxits, decepcions, projectes duts a terme o no realitzats del tot, ja queda enrere, ja forma part de la nostra història personal, irrepetible. 

Avui, dia de cap d'any és, doncs, un dia de reflexió, per analitzar la nostra vida. Sobretot, com a creients, per preguntar-nos si hem captat les crides que ens ha anat fent el Senyor al llarg d'aquest any i quina ha estat la nostra res-posta. 

I també per preguntar-nos quins dons hem rebut de les seves mans i si hem sabut agrair-ho i fer-los fructificar.

Avui és un dia d'esperança. Tenim davant nostre un nou any que està a les nostres mans de construir. Tot està per fer i puc corregir, amb l’ajut del Senyor, molts errors passats. 

Nosaltres no coneixem el futur: hi ha moltes coses que no depenen de la nostra voluntat. Però sí que és a les nostres mans intentar viure cada esdeveniment amb més fe, amb més esperança, amb més desig d'estimar. I això condicionarà. sens dubte, l'orientació de la nostra vida, la de cadascun de nosaltres. Avui és, doncs, un dia de festa, de bons desigs, de ganes que les coses vagin millor, tant a nivell personal, com familiar i de tota la humanitat. Així hem de voler començar l'any 2017.

"Maria conservava tots aquests records en el seu cor i els meditava" Aquest és el gran propòsit que ens podríem fer en aquest any que comença: tenir, com Maria, els ulls i el cor ben oberts i estar molt atents a tot el que passa al nostre entorn.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall