dissabte, 10 de desembre del 2016

El valor de la fragilitat

CAMPANYA DE CÀRITAS DE NADAL 2016

Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat

El cartell de Nadal de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, amb el lema "el Valor de la Fragilitat", convida a fer comunitat i a prendre consciència de la responsabilitat que tenim els uns envers els altres agafant com a element de reflexió la fragilitat innata a tot ésser humà. Plantegem la fragilitat com un valor en positiu perquè ens fa adonar-nos de la necessitat de comptar amb l'altre.

El Valor de la Fragilitat fa referència a que aquesta crea llaços invisibles entre les persones i ens iguala. Sentir-nos fràgils ens fa ser més humans i empàtics. El jo (individu) construeix el nosaltres (la comunitat) quan és conscient de la seva petitesa i descobreix la força de sumar amb els altres.  

Càritas Diocesana de Sant Feliu de LlobbregatEn el cartell del Valor de la Fragilitat es representa amb la imatge d'una mare amb el seu fill, atesa per Càritas. La dependència de la criatura de la seva mare per sobreviure i la necessitat de la mare de comptar amb Càritas (la comunitat) per tenir una vida digna ens interpel·len i ens criden a ser comunitat per transformar la fragilitat de l'individu sol i indefens en la suma d'individus que poden aconseguir transformar les realitats més difícils.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall