diumenge, 27 de març del 2016

Avui és Pasqua!

Diumenge de Pasqua de Resurrecció 

Avui celebrem la festa més gran de totes les festes. La més pròpia dels cristians. És la celebració de la festa específica dels qui seguim Jesús. Avui recordem que l'Amor i la Vida han guanyat. Però no vulguem guardar-nos per a nosaltres sols aquest descobriment. El missatge pasqual és clar: «Escampeu la Bona Nova de Jesús ressuscitat pertot arreu!». Som els testimonis de Crist ressuscitat.




Creure en la Bona Nova de Jesús ressuscitat asserena els cors i dóna sentit a la vida humana. Molta gent, però, no ho sap. Som nosaltres els únics que ho podem ensenyar i demostrar.

No es tracta de forçar res, sinó de transparentar amb senzillesa, però amb convicció, aquesta fe que ens permet de viure la nostra vida amb esperança i amb la pau al cor, malgrat les dificultats que mai no ens mancaran.

Això és molt contagiós i fa molt d'impacte en aquesta societat tan insolidària, violenta i desesperançada que ens ha tocat de viure.

Que se'ns noti, doncs, que la nostra fe és una font inesgotable de joia i d'esperança que inunda de pau els nostres cors i una força que fa possible viure fent el bé i estimant. Que se'ns noti de veritat que la resurrecció de Crist ha influenciat tota la nostra vida. Que se'ns noti!

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall