dissabte, 23 de setembre del 2017

Butlletí Pregària.cat

Canvis a PregariaCat

Des de Pregaria.cat comencen el nou curs realitzant una reforma progressiva del seu portal web. Trobareu continguts habituals que reprenem però també noves seccions. Algunes ja s'han posat en marxa i d'altres s'aniran incorporant durant els propers mesos. A partir d'ara trobareu els continguts dividits en 3 eixos: PREGA, amb recursos de pregària, CONEIX, amb reflexions i lectures que ens ajudaran a pregar millor, i ACTUA, amb propostes concretes per posar la pregària en obres.


Tant si ja coneixeu el web com si no, us convidem a passejar-vos per les diverses propostes i descobrir les novetats.

Us animem també, si ho voleu, a fer-nos arribar els vostres comentaris o suggeriments a pregaria@pregaria.cat 

Constructors de somnis

Un prestigiós director d'institut, després de molts anys de servei va pronunciar el seu discurs de comiat davant de tot el centre. Exclamava: "Somnieu! No us quedeu curts. Somnieu a l'engròs! I lluiteu perquè es facin realitat. Teniu moltes capacitats... Per què estudiaràs? Per omplir les hores, perquè m'ho manen? O vols aportar el teu granet en aquest món? Qui vols ser d'aquí a 10, 20 anys? Somnieu a l'engròs!"

Aquestes paraules que impactaven els adolescents ens serveixen un dia com avui, tornant de vacances. La rutina ens envaeix de nou, especialment després dels primers dies compartint anècdotes i experiències d'estiu. A la feina, a casa, entre amics... qui vols ser? Somnia a l'engròs! Podem preguntar a Déu: què vols que aporti avui? Com despertar conciències, amorosir ferides, encomanar bon humor, treballar per millorar alguna cosa del meu voltant...? Somnia!

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall