dissabte, 24 d’octubre del 2015

Rabuni, feu que hi vegi

A vegades, nosaltres estem a les fosques, no veiem clara la nostra fe, tenim dubtes: hi ha esdeveniments que no comprenem perquè passen, veiem exemples que ens desconcerten, sentim veus que ens impulsen a deixar de ser fidels a l'evangeli..

Tot plegat fa, que no acabem de trobar ple sentit a la nostra vida. O, almenys, que no la visquem amb prou joia i esperança. D'alguna manera, se'ns escapa: no la vivim amb plenitud.
Restarem de braços plegats? El cec crida: feu que hi vegi! No es conforma, es revolta, espera l’oportunitat."

¿Què vols que et faci?", respon Jesús.


Seria llàstima que nosaltres desaprofitéssim l'ocasió i no li demanéssim de tot cor allò que més necessitem: allò que sabem que obriria nous horitzons a la nostra vida, fent-nos capaços de viure-la amb més joia, amb més pau, amb més generositat. Aquell home, per acostar-se a Jesús i poder ser guarit, va haver de superar les pròpies inèrcies que el mantenien assegut al costat del camí.
I també va haver de vèncer la resistència d'aquells que el destorbaven d'arribar-hi.

Quants persones, joves i adults, coneixem que estan asseguts a la vora del camí, sense reacció?
Què farem? D’entrada enfortir-nos amb l’evangeli i seguidament acostar-nos-hi. La resta vindrà de la mà de Jesús..
La curació del cec és una obra d'El Greco, realitzada a l'oli sobre tremp el 1567

Lectures del proper diumenge

Diumenge TOTS SANTS
  • Apocalipsi 7,2-14: Vaig veure una multitud tan gran.
  • 1 Joan 3,1-3: Veurem Déu tal com és.
  • Mateu 5,1-12: Alegreu-vos i feu festa, perquè la vostra recompensa és gran en el cel.

COMISSIÓ D’OBRES / AMICRET:

Les obres a la Casa Rectoral van avançant i ja es troben a la recta final. Molt aviat podrem disposar d’unes instal·lacions més que dignes i ben equipades per les moltes activitats parroquials i fins i tot podran recuperar-se i iniciar noves activitats com les aules de Reforç Escolar o Ensenyament Solidari de Càrites.


L’esforç econòmic realitzat tan per part de la parròquia com pel bisbat ha estat important i es de rebut donar les gràcies a tots els que en aquests anys estan realitzant les aportacions periòdiques a la Comissió d’Obres.
Encoratgem a qui no s’hi hagin sumat a fer-ho. Totes les aportacions realitzades acaben servint per millorar la nostra parròquia Us recordem que des d’aquest any, les petites donacions són desgravables fiscalment fins en un 75 %.

Per altra part i sense estridències, s’han ultimat totes les passes legals de posada en funcionament de l’Amicret (Amics del Retaule de la Geltrú) . Tal com es va informar, quan arribi el moment tots els col·laboradors econòmics per via Comissió d’Obres seran traspassats a l’Amicret en les mateixes condicions fiscals. 




Agenda

CARITAS:

Dijous vinent, 29 d’octubre, la Junta de Caritas és reunirà en sessió ordinària a les 8 del vespre a l’Orfeó.

FORMACIÓ PERMANENT D'ADULTS:

Aquest diumenge també es farà la trobada al Orfeó Vilanoví, i amb el tema DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE, DE LA FE A LA PRACTICA, a càrrec de l'Eloi Montcada. Serà a les 7 de la tarda.


Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall