dissabte, 3 de juny del 2017

Com el Pare m'ha enviat a mi, també jo us envio a vosaltres

PENTECOSTA

4 juny 2017

Jesús se n'ha anat, però continua present en aquest món a través nostre, perquè portem dins el seu mateix Esperit. Som els seus enviats, tenim la  mateixa missió que Ell tenia: escampar pertot arreu la Bona Nova de  l'evangeli. Però el nostre missatge sols tindrà credibilitat en la mesura que siguem capaços de ser de veritat un nou Jesús. És a dir, en la mesura que siguem capaços de viure d'acord amb tot allò que escoltem en els evangelis. 
Per exemple, parlant un llenguatge des del cor, que sigui entenedor per a tothom "tal com l'Esperit els concedia de parlar". És a dir, que expressi estimació, perquè aquest llenguatge és l'únic que tothom comprèn. O, per exemple, posant els dons, que Déu ens ha donat, al servei dels altres, sentint-nos de veritat tots germans, cos de Crist, tal com demana St. Pau. O també sentint-nos impulsats a perdonar tal com ens ha dit Jesús. És així com serem també capaços de ser missatgers de la "pau", aquest gran do de Jesús ressuscitat, potser el que més necessita el nostre món. 
Vivint així és com donarem un testimoni eloqüent que l'Esperit de Jesús, que és un esperit d'Amor, roman entre nosaltres. Serà un signe clar que demostrarà que nosaltres creiem allò que proclamem. I llavors sí que tindrem credibilitat. 

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall