dimecres, 15 de març del 2017

6 anys de l'inici de la Guerra a Síria

Fem una crida a la pau.

NECESSITEM Pau i Reconciliació.

La Pau És Possible a Síria!

 monsenyor Antoine Audó,
bisbe d'Alep i president de Càritas de Síria



"Desgraciadament, després de sis anys de guerra hem arribat a un punt en el que l'únic que fem és lluitar per proporcionar a la nostra vida les necessitats més bàsiques. El nostre treball a Càritas tampoc resulta fàcil. Formem part d'una societat, la siriana, que està cansada. I tenim els nostres propis problemes i preocupacions. Alguns dels treballadors que treballen aquí estan desplaçats i han de compartir una habitació diminuta amb altres famílies. Algun d'ells ha perdut als seus éssers estimats ".

"I si se'ls pregunta d'on treuen forces per continuar amb la seva missió, la majoria respon de l'alegria que veiem en els ulls dels desfavorits quan reben la nostra ajuda. Això és senzillament una oda a l'alegria dels treballadors de Càritas a Síria ".

La carta de Càritas Síria llança una crida als països occidentals per "ajudar-nos a recuperar la nostra dignitat i la nostra alegria, recolzant-nos no només econòmicament, sinó també contribuint a acabar amb la guerra al nostre país". "Us demanem que, si us plau, parleu en veu alta sobre la veritat, sobre el gran sofriment de milions d'éssers humans a Síria. Que exerciu pressió sobre els vostres governs perquè posin fi a les sancions al nostre país, ja que l'únic que s'està aconseguint és que els rics siguin més rics i els pobres ho siguin encara més. Demaneu als vostres líders polítics que prohibeixin l'enviament d'armes i que impedeixin als jihadistes viatjar a Síria. Que ens ajudin a reconstruir el nostre país perquè així puguem interpretar de nou la nostra pròpia oda a la alegria".

"Per la vostra solidaritat, que ens ha arribat al fons dels nostres cors i ens ha donat esperança. Persones com vosaltres ens doneu la certesa que la primavera sempre arriba després de l'hivern".

Càritas Síria

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall