divendres, 3 de juny del 2016

Catequesi a la Geltrú

Aquest diumenge 5 de Juny finalitza el curs 2015-16 de catequesi i és per això que farem una gran festa de celebració. S’organitza una gimcana pel barri de la Geltrú per tal d’aprofundir en la nostra comunitat tot parlant de Jesús.

Per altra banda volem felicitar als 37 nens i nens que han fet la Primera Comunió els dies 24 d’abril, 1 i 8 de Maig. Estem molt contents que any rere any la nostra Parròquia aculli tants nens i nenes, és un plaer per tota la comunitat poder gaudir dels moments que ens dóna compartir amb ells la nostra Fe i acompanyar-los en el camí cap a Jesús. 

Aquest any a diferència que en anys anteriors els nens i nenes han fet la seva pròpia flor que portaven el dia de la Primera Comunió, a més d’uns punts de llibres per tal de desitjar el millor als seus companys en el camí que ara començaven. Hem procurat fer més seu aquest moment tan important en les seves vides.

També ens plau indicar que comptem amb grups de continuada, són els grups formats per joves i adolescents que decideixen seguir venint a compartir una estona amb la comunitat després de la Primera Comunió, per tal de poder conèixer millor a Déu.

Tot plegat, fa que el grup de catequistes ens sentim molt contents de veure que la nostra petita tasca dóna bons fruits.

FELICITATS A TOTHOM!

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall