divendres, 22 d’abril del 2016

...una terra nova!

Jesús ens senyala el camí per renovar-ho tot: que ens estimem els uns als altres: «Tal com jo us he estimat, estimeu-vos també vosaltres».

L'amor estimula allò de millor que hi ha en la persona humana. I el Bé es va estenent i va renovant la terra. I encara que els problemes siguin immensos, esforcem-nos-hi amb esperança. 


No tinguem moral de derrota, perquè llavors es perd l'estímul per lluitar. No siguem d'aquells que sols critiquen, però no mouen un dit. Potser no depèn de nosaltres eliminar tot el mal del món. Però sí que depèn de mi, augmentar-lo. Doncs, no l'augmentem!! 

I fem alguna coseta més. Recordem les paraules d'Albert Schweitzer, que, parlant dels problemes immensos del Tercer Món, deia: «La diferència que hi ha entre el que caldria fer i el que tu pots fer, és la mateixa que hi ha entre l'oceà infinit i una gota d'aigua. Però, d'aquesta gota, depèn que visquis o no a l'altura de persona humana». 

Posem-hi la nostra goteta: estimem de veritat, tal com ens ha dit Jesús. La resta ja la farà el Senyor. 

El seu Esperit no resta inactiu: treballa en el cor de molts homes i dones de bona voluntat, que també aniran portant la seva gota d'aigua. «Jo faré que tot sigui nou» -ens ha dit el Senyor. Ens ho hem de creure. Jesús no ha ressuscitat en va. S'ha d'anar notant, a través nostre, la seva influència.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall