dijous, 12 d’octubre del 2017

Benvinguda a l'esplai

Centre d' Esplai La Geltrú, de Vilanova i la Geltrú

Aquest dissabte començarà el nou curs 2017-2018 al Centre d'Esplai La Geltrú.

Durant aquesta setmana passada s'han dut a terme les reunions explicatives inicials de cada grup, on les famílies han pogut conèixer l'equip educatiu d'aquest any, com funciona l'esplai, com es desenvoluparan les activitats, l'ideari i el projecte educatiu, o el fulard que hauran de portar els infants, entre d'altres coses.

Al llarg del trimestre l'equip anirà notificant totes les sortides, activitats de valors o colònies conjuntes previstes amb els diferents grups.

Per altra banda, des de l'esplai  també s'insta a formar part de la Comissió de Famílies, un espai de debat que pot servir per enriquir, no només la relació monitors - infants - famílies, sinó que pot permetre introduir millores al funcionament de l'esplai en tots els sentits. En aquest marc, també s'anima a poder participar de les sortides programades pel GECEG (Grup excursionista del Centre d'Esplai la Geltrú).

L'esplai comença amb moltes ganes, idees renovades, i amb un equip molt engrescat! Els Centres d'Interès ja estan preparats, com també les activitats dels propers caps de setmana! Ara només queda compartir-ho!

Sigueu benvinguts i benvingudes de nou a l'Esplai de la Geltrú!!!

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Veu de Santa Maria
Maira Gall